Grup de teatre Inestable del Vendrell


Pre-estrena Inestables 30 anys


Presentació

A l'any 1988 poc ens pensàvem que arribaríem a celebrar els 30 anys d'activitat teatral.

Vam començar reivindicant la llibertat d'expressió en el nostre primer muntatge i trenta anys després, encara hem de continuar reivindicant-la. No hem millorat gens.

Com que no volíem dependre de cap Entitat, ens va tocar rascar-nos la butxaca per fer teatre i el teatre és car. El primer muntatge ens va costar unes 80.000 pessetes i els últims uns 4.000 € (unes 665.000 pessetes). Ha pujat el cost de fer teatre més que l'IPC.

Hem de donar les gràcies a l'ajuntament del Vendrell per subvencionar al Grup com un element més de la cultura vendrellenca, ajudant-nos, d'aquesta manera, a finançar part de les despeses dels muntatges. També agrair a La Lira vendrellenca que sempre ens ha permès assajar i disposar dels seus espais pel que hem necessitat, també als Pastorets del Vendrell que sempre han estat disposats a deixar-nos el que ens ha fet falta, i també al TÀG, aquest magnífic Teatre que, des que el vam inaugurar, ens hi hem sentit com a casa, i sempre hi hem pogut estrenar els nostres muntatges.

També donar les gràcies a totes aquelles persones que d'una manera o altra i en algun moment o altra han format part dels Inestables. Sense elles no hauria estat possible fer molts dels muntatges. A totes elles moltes gràcies.

Avui us presentem alguns esquetxos d'algunes de les obres o muntatges que hem realitzat al llarg d'aquests 30 anys. Hem fet gairebé de tot i sempre amb noves il·lusions per fer teatre de text, improvisacions, presentacions de tota mena, i un llarg etcètera d'accions.

En el muntatge veureu algunes escenes o fragments, lligats amb més o menys traça que ens porten uns records inesborrables. No cal que intenteu entendre'ls tots, ja que molts d'ells formen part d'una obra. Algunes escenes les fan els mateixos protagonistes que les van fer en el seu dia i el so de la seva veu ens transporta a una pila d'anys enrere.

Coincidint amb La Marató de TV3 volem que part de la recaptació d'avui ajudi a engreixar la investigació pel càncer.

Esperem que gaudiu del muntatge de la mateixa manera que nosaltres hem gaudit revivint alguns moments dels nostres 30 anys a l'escenari.

Moltes gràcies per ser avui aquí.

16 de desembre de 2018

Repartiment

Àngels Navarro

Anna Urpí

Cristina Guasch

Ester Miret

Hermini Caballero

Joan Ferré

Lluis Sieiro

Montserrat Vidal

Oriol Nicolàs

Roger Caballero

Salvador Rovira


Equip tècnic

Àngels Navarro

Josep Manel Callizo

Jordi Mercader "Brico"

Maria Antònia Lambea

Direcció

Pep Vinyes

Repartiment

Anna Casas

Carles Guasch

Enric Batlle

Gemma Vigo

Jaume Alsina

Jordi Pla

Mònica Tutusaus

Nil Vinyes

Pere Joan Rovira

Rosa Andreu

Toni EscamillaRumors

03.12.2022

Grup de teatre Inestable del Vendrell