Grup de teatre Inestable del Vendrell 

Elisabet i Maria (1991)
L'obra


La segona obra que va portar el Grup a l'escenari va ser Elisabet i Maria de Josep Ma. Benet i Jornet, obra que tracta dels enfrontaments entre Elisabet I i Maria Estuard, reines d'Anglaterra i Escòcia, i cosines a la vegada.

Aquesta obra, escrita per Josep Ma. Benet i Jornet, és una adaptació de l'obra MARIA ESTUARD de Shiller, i segons ens comenta l'autor en el pròleg del llibre, "...conserva pràcticament la mateixa estructura de Shiller, eliminant alguns personatges secundaris i trastocant l'ordre de l'acció original (en contades ocasions).

Hem intentat que fossin dues dones per igual contradictòries, abocades a uns estils de comportament completament oposats, que assumeixen aquests comportaments i que en ells troben goig i pena, triomf i fracàs, però que s'odien en tant que cadascuna enveja, finalment, l'elecció de l'altra, la trajectòria vital de l'altra. És la lluita entre dues actituds, entre dos estils de vida".

El Grup vam voler portar a l'escenari aquesta obra perquè, al llegir-la, ens va captivar la forma en que estava escrita, era la possibilitat de portar a terme una obra a l'estil clàssic i un vestuari que sempre atreu als afeccionats al teatre.Repartiment


Burghley Joan Basseda
Talbot Hermini Caballero
María María Rosa Andreu
Anna Ester Miret
Mortimer Jordi Recasens
Davison Alfons Vigo
Leicester Carles Guasch
Elisabet Àngels Navarro
Auvespine Salvador Rovira
Melville Salvador Rovira
 

Equip tècnic


Disseny vestuari Núria Mitjans
Confecció vestuari Núria Mitjans i GTIV
Tramoia Jordi Urgell i Jordi Pla
Perruqueria Ràfols - Ribas
Decorats GTIV
Il.luminació Pep Vinyes
Maquillatge GTIV
Producció GTIV
Direcció Pep Vinyes

.

Grup de teatre Inestable del Vendrell