Grup de teatre Inestable del Vendrell

Terra Baixa explicada per la Nuri (2019)


L'obra


Nuri.-  Déu meu! Però perquè vol que li conti tot això aquest home? D. Àngel, D. Àngel Guimerà, un escriptor de Barcelona... Barcelona! Em diu a la carta que li han parlat de la Marta i d'en Manelic, del senyor Sebastià... I de mi, de la Nuri, la que sap tota la història! Que la recordi, per explicar-li? Si la tinc tota al cap per reviure tot el que va passar aquí, en aquest mateix molí on la Marta era molinera, com jo ho sóc ara... bé, com ho era, que el tanquen i em fan deixar-lo. Jo tenia onze anys....Repartiment


Nuri - Ester Miret

Nuri nena - Gemma Ruiz

Manelic - Enric Batlle

Marta - Mònica Tutusaus

Sebastià - Hermini Caballero

Xeixa - Carles Guasch

Nando - Joan Ferré

Josep - Pere Joan Rovira

Perruca - Nil Vinyes

Pepa - Àngels Navarro

Tomàs - Jaume Alsina

Mossèn - Jordi Pla

Equip tècnic


Direcció - Pep Vinyes

Ajudant direcció - Anna Urpí

Maquillatge - Àngels Navarro - Ma. Antònia Lambea

Vestuari - Josefina Cabau - Núria Mitjans

Disseny escenografia - Jordi Mercadé "Brico"

Fotografia - Josep Manel Callizo